Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-10-18, 16:22 39
Zgasił go jak peta butem na chodniku
Zgłoś
Hrodgar 2013-10-18, 16:30 2
Kierowca samochodu musi patrzeć czy aby jakiś idiota nie będzie chciał przejść na skróty przez drogę, musi uważać na ciężarówki i tiry, których kierowcy uważają się za władców szosy, musi uważać na inne samochody, po sporo kierowców nie potrafi jeździć, co chwilę musi patrzeć w lusterka, czy aby jakiś szalony motocyklista nie zap🤬la 300km/h pomiędzy samochodami, jeszcze do tego miał by wypatrywać rowerzystów, aby ustąpić im pierwszeństwa. Ja się zapytuję KIEDY K🤬A MAĆ KIEROWCA MA PATRZEĆ NA DROGĘ I NA TABLICĘ ROZDZIELCZĄ?!

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 16:35 9
Rowerzyści wyp🤬alać z dróg na chodniki (tam gdzie to możliwe). Zróbcie to dla swojego bezpieczeństwa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 16:57 1
Nie mam nic przeciwko rowerzystom. Można dla nich specjalny wybieg w ZOO zrobić.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 17:41
Zadufanych i spedalonych debili na ich śmiesznych wiełasipiedach trzeba napiętnować. łap piwko i na główną
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 17:43 10
Najpierw nauczcie się jeździć samochodem młotki bo wielu z was siada za kółkiem myśląc że "jakoś to będzie".
Zgłoś
dmnunited 2013-10-18, 17:53 16
a ja uważam, że to, co jest w Holandii jest zajebiste, z tym, że tam jezdnia ma wyznaczony kawałek dla rowerzystów, czyli wszyscy jadą ulicą, ale nikt nikomu za bardzo nie przeszkadza (poza tym tam naprawdę rowerzysta ma wszędzie pierwszeństwo; będąc w NL nie widziałem nikogo jadącego samochodem, któremu gdzieś się spieszyło, co w PL jest niezwykła rzadkością bo bliżej nam do Ruskich niż do Zachodniej Europy). w Polsce na rower wsiadła hipsteriada, która myśli, że są tacy zajebiści, bo jeżdzą rowerem. szkoda, że zaczęli to robić dopiero kiedy przyszła na to moda. banda pedałów i populistów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 18:12
a kogo on obchodzi?
Zgłoś
AdresatkaNieznana 2013-10-18, 18:28 2
rowerzyści którzy pokupili kolarzówki i szosówki na kołach fixach ostrych, a nie potrafią na nich jeździć. To dopiero zagrożenie, jak Ci się jedno z drugim pedalisko pod koła auta przewróci bo na kamyszek najedzie.

podpis użytkownika

Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe?
Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 18:32
dać jakiejś mniejszości prawa, a zaraz zleci się więcej innych pederastów i zbójów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 18:42 1
k🤬a sam cholernie lubię jeździć rowerem ale jak widzę takich debili to mi się k🤬a odechciewa a najgorsze że właśnie z takimi wszyscy są kojarzeni nie należę do tej j🤬ej hipsterki przy której człowiek nie wie czy więcej ich rodzice zapłacili za rower czy za srajfona i srajpada jeżdżę już od dawna i dopóki te debile się nie pojawiły nikt się do nikogo o nic nie pluł
Zgłoś
zulfoln 2013-10-18, 18:57 5
A ja uwazam ze drogi sa budowane z podatków ktorymi obciazone jest paliwo, wiec niech sie odpierola od naszych drog i zaloza sobie fundusz na rzecz budowy sciezek rowerowych.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 19:15 5
,,Zmierzamy do tych samych wartości co Europa"... Ja bym się tym tak nie chwalił, pedzie jedne.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-18, 19:21
Najśmieszniejsze jest to że to ICH głowy rozbryzgują pod kołami... Holandii sie ku(*a zachciewa,a jak w Polsce jeżdża to nawet nie są w stanie zadbać o odblaski czy kamizelki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie