📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

"Wiesz, to tak jakby machali parówką w bramie garażowej" Rozwaliło mnie to

O kurka wodna, wznowili amen, myślałem że to już martwy komiks, dzięki ziom, masz ode mnie na prawdę duże, zimne, zasłużone, gorzkie browaresku za przypomnienie

Blog ten powstał z myślą o online'owym magazynie komiksowym o tematyce science-fiction oraz dark fantasy z elementami erotyki.
komiks-andergrand.blogspot.com
komiks-andergrand.blogspot.com

Czy kojarzycie gdzie można znaleźć (w sieci) komiksy publikowane kiedyś w magazynie "Produkt"?

HoseBanditos napisał/a:
Czy kojarzycie gdzie można znaleźć (w sieci) komiksy publikowane kiedyś w magazynie "Produkt"?
![]()
w sieci to nie wiem ale wszystkie "Produkty" stoją u mnie na półce

A było to gdzieś jeszcze potem publikowane??Chodzi mi głównie o "Sagę osiedla Swoboda" "Emilia Tank i Profesor"

Cytat:
A było to gdzieś jeszcze potem publikowane??Chodzi mi głównie o "Sagę osiedla Swoboda" "Emilia Tank i Profesor"
Komiksów z "P" chyba raczej nie powtarzano potem nigdzie.To były w większości jednorazówki

"Osiedle Swoboda" dorobiło się własnej serii (ale nowe przygody) a E.T. i P. mieli jakieś dwa albumy wydane,też nowe przygody...
szczegółów poszukaj sobie tu--> komiks.gildia.pl/komiksy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie