K🤬a, wrzuć ze 2-3 komixy, a resztę dop🤬l w komentarzu. Ja p🤬lę dobrze, że całego fanpejdżu nie wp🤬liłeś.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
z................m
2013-12-15, 20:13
Rroarr ale niestety w słabszej wersji.
Nie wiem co bierzesz, ale komiksy zajebiste
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
zincum napisał/a:
Rroarr ale niestety w słabszej wersji.
rroarr to jest najwyższa poprzeczka niestety.. jak będę duży może będę taki jak on
Mr.Hardistic napisał/a:
K🤬a, wrzuć ze 2-3 komixy, a resztę dop🤬l w komentarzu. Ja p🤬lę dobrze, że całego fanpejdżu nie wp🤬liłeś.
wąchaj stringi mojej starej
BongMan napisał/a:
Nie wiem co bierzesz, ale komiksy zajebiste
tablet bamboo- 700zł,
thc, lsd, gbl- 100zł
słowa uznania od słynnego BongMana- bezcenne!
sard
2013-12-15, 20:49
wójek napisał/a:
słowa uznania od słynnego BongMana- bezcenne!
Ja bym się tak nie cieszył, pewnie pracę zmienia na hodowlę goździków złotych w twojej okolicy i szykuje się na zamieszkanie z tobą
Wszystko fajnie, fajne komiksy, ale jednego k🤬a nie rozumiem ,czemu te chmurki są tak dziwnie ułozone, za c🤬ja nie wiadomo jak je czytać.
Za moich czasów (thorgal, xmen, spiderman itp.) chmurki czytało się od najwyższej do najniższej, a nie od lewej do prawej.
To się tyyczy wszystkich komiksopisarzy, którym jeszcze majtki śmierdzą gimbazą.
Pozdr.
O................k
2013-12-15, 21:50
Strasznie jaram się kreską, serio dobra robota! Humor specyficzny, ale też w pytkę, browarek leci
wójek napisał/a:
tak, ten jest zerżnięty ze starego dowcipu
Nie tylko dowcip ale tez postacie. Jak juz sie inspirujesz tworczoscia Ernesto Gonzalesa, to inspiruj sie a nie kopiuj...
s................k
2013-12-16, 14:18
śmierdzi zrzynką z rroara
S................l
2013-12-16, 17:16
o czym ty p🤬lisz niepozorny. Rozłożenie chmurek jest zależne od kompozycji komiksu.
Paski co dość oczywiste pisze się od lewej do prawej. X-Men i Spider-Man z czasów TM Semic to nie paski
dante_art napisał/a:
Nie tylko dowcip ale tez postacie. Jak juz sie inspirujesz tworczoscia Ernesto Gonzalesa, to inspiruj sie a nie kopiuj...
nie wiem kto to ernesto gonzales, daj jakiś link to zobacze czy skopiowałem go
wow ... samo życie ... teraz inaczej spojrzę na moich znajomych ...
podpis użytkownika
to ty kreujesz rzeczywistość !!!