Razu pewnego bardzo zaśnieżonego wchodzi na dach kominiarz. Zlecenie proste: przeczyścić komin. No to wdrapuje się na ten dach i podchodzi do komina. Wsadza przeczyszczasz do środka... I faktycznie, na 2 metrze coś siedzi. No to bierze kija i cheja wsadza w komin. Ale gówno się nie chce ruszyć dalej. Kominiarz biedny męczy się i męczy, próbuje wszystkiego, łącznie z markowym Kretem po 3 zeta i nic... Ani gówno drgnie. W końcu usiadł wk🤬iony pod kominem i wycierając pot głośno warknął:
-K🤬a mać! Zapchany jakby sam mikołaj tam swoją grubą dupę próbował wsadzić!
-E k🤬a, sp🤬alaj! Tylko nie grubą lamerze p🤬lony!- dobiegło z komina.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-07-06, 10:59
konto usunięte
2011-07-06, 13:08
" i cheja wsadza w komin." ?
AdiX
2011-07-08, 23:30
Nocturno19: Błagam... Powiedz, że to nie ty pisałeś, a jeżeli tak jest, to dlaczego nie zmieniłeś tego gimbusowego języka?
konto usunięte
2011-07-18, 16:50
Fejk . Mikołaj nie przeklina, bo nie dostanie prezentu .
konto usunięte
2011-07-24, 15:57
Śnieg, zima, przeczyszczasz, przypomniała mi się robota Rooberta Mateji która polegała na przeczyszczaniu zjazdu ze świeżego śniegu. A ludzie myśleli, że on wchodzi skakac.
konto usunięte
2011-07-24, 16:29
Niech zgadnę dostałeś pod choinkę suchara i teraz się na nas odgrywasz .
akcja z kominem, kretem i Mikołajem była w "Głupkach z Kosmosu" - zajebista gierka
konto usunięte
2011-07-24, 17:09
konto usunięte
2011-07-24, 17:30
I wyr🤬ał Mikołaja tym wyciorem?
Takie kawały mógł wymyślić bardzo suchy człowiek.
konto usunięte
2011-07-24, 18:57
sa 3 opcje: albo jestes gowniarzem, albo downem, albo pedofilem, inaczej nie mogl bys zaszlyszec od dzieci tego infaltylnego zartu
Kreta się leje w odpływ a nie sypie w komin, a przeczyszczacz nazywa się szczotka kominiarska.