ungubungu, 25 lat temu to Ty dłubałeś w nosie i zjadałeś własne gile

eur-pol,
Widzę, że jesteś z nami od niedawna. Wytłumaczę Ci coś. Jesteś nikim. I w necie i w świecie. Gilami (w c🤬j c🤬jowe słowo) Twój stary zapylił Twoją matkę i tak powstała kreatura. Tak, Ty.
Witaj na Sadisticu nędzny śmieciu.
Widzę, że jesteś z nami od niedawna. Wytłumaczę Ci coś. Jesteś nikim. I w necie i w świecie. Gilami (w c🤬j c🤬jowe słowo) Twój stary zapylił Twoją matkę i tak powstała kreatura. Tak, Ty.
Witaj na Sadisticu nędzny śmieciu.

ungubungu, no nie tak mi dowaliłeś , że zamknę się w sobie i się popłacze .Prawdziwy twardziel z ciebie

@eur-pol; @ungubungu
Trochę k🤬a kultury na sadolu.
W końcu nie jesteście muzułmańskimi murzynami, aby tak się obrzucać gównem
Trochę k🤬a kultury na sadolu.
W końcu nie jesteście muzułmańskimi murzynami, aby tak się obrzucać gównem
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
@mitrus80 dzięki za info, uratowałeś mi dzień. A co do materiału, rozwlekły i przez to mało śmieszny.
Jakiego k🤬a mana to ZChDCP, legenda polskiego humoru, który tworzyło kilka osób, ok?
@bleblebator1, a skąd wiesz, że nie są?
podpis użytkownika
Pedicabo ego vos et irrumabo
zrobi jutro furorę na jednostce
25 lat temu już się śmiali z tego co jest dzisiaj

ungubungu napisał/a:
eur-pol,
Witaj na Sadisticu nędzny śmieciu.![]()
Podoba mi się, że zjechałeś go jak psa, ale jednocześnie używasz form grzecznościowych.