Dla mnie to zwykłe sk🤬ysyństwo. Każdy leming powinien teraz w zębach oddać te pieniądze ze swojej kieszeni. Demontaż trwa.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-17, 13:19
Warszawiacy, wyjdźcie na ulice i zróbcie swoje. Od Was musi się zacząć, bo macie najbliżej. Gwarantuję, że reszta kraju nie będzie bezczynnie siedzieć, a już na pewno nie młodzi ludzie.
konto usunięte
2013-02-17, 13:20
Imperator napisał/a:
Pisiory wyłażą zewsząd, banda nieudaczników i szaraczków :/
Napisz śmieszny człowieczku czy będąc ministrem, menagerem lub kimś kto zarabia... nie stoi pod sklepem i nie obgaduje innych.... czy zrezygnowałbyś z takiej premii ? Powiedziałbyś szefowi, nie biorę bo kraj w opałach... w opałach przez tego twojego bożka, opętanego nienawiścią do wszystkich i wszystkiego co się rusza
I tacy ludzie głosują na takich ludzi jak półtusk i komoruskie... no cóż jacy wyborcy tacy ministrowie.
jahaja1906 napisał/a:
Pamiętajcie, że rząd ma swoich "wojowników internetu" w sieci których opłaca, żeby siali propagandę. Najprawdopodobniej Imperator jest jednym z nich...
Dokładnie

wille na Majorce i w innych ciepłych miejscach..., kilka samochodów, awionetka to spory wydatek więc sami rozumiecie
Daj na pw adres to ci podeślę kilka paprykarzy szczecińskich na osłodę dnia
konto usunięte
2013-02-17, 13:23
konto usunięte
2013-02-17, 13:26
ale przecież o to chodzi...
zasrani idioci będą się nawzajem obrzucać błotem tocząc bój o to która partia jest lepsza, a w międzyczasie rząd ich r🤬a w dupę śmiejąc się w twarz
Ryuk
2013-02-17, 13:26
konto usunięte
2013-02-17, 13:28
krwa ja jebe! pytam za co? Za metro w wawie? za to ze hu*a robią? Ludzie biedę klepią a te mędy nie dość że wszystko za free, pensja, dietka, to jeszcze nagrody sobie przyznają...... wielu to do pierwszego nie starcza, ale c🤬y i tak zagłosują na peło bo przecież tak się przelewa, że krwa już nie mam na co kasy wydawać....
konto usunięte
2013-02-17, 13:29
Te komenty i jakby dwa obozy, to dokładne odwzorowanie tego, do czego ONI doprowadzili w naszym kraju.
Po prostu niektorzy nie potrafią podnieść głowy PONAD ten gnój i wyciągać obiektywnych wniosków.
Pytanie brzmi: KOMU żyje się lepiej w obecnej sytuacji i kto pomaga naszemu krajowi WYBRNĄĆ z koszmarnych problemów w które wpadliśmy po uszy?
Brak pracy, upadające jedno - kilkuosobowe działalności gospodarcze, 70% znajomych z klasy w podstawówce czy liceum gdzieś za granicą i to oczywiście nie na wakacjach i coraz częściej słyszę że na 100% zostają żeby dzieci żyły w NORMALNYM kraju.
A w polityce i z jednej strony barany i z drugiej, a wy zamiast ich krytykować i wziąć się za jakieś działanie to się jedynie kłócicie. A przecież o to im chodzi. Żeby te emocje które wzbudza upadek naszego kraju, kierować jedni na drugich, byle by nie przeciwko IM.
Dziękuję za uwagę.
konto usunięte
2013-02-17, 13:36
Mnie tylko ciekawi jedno, gdzie oni tą kasę wydaję skoro mają prawie wszystko za "free" ?