konto usunięte
2013-02-17, 14:45
januszexxxx napisał/a:
wyjdzmy na ulice
frajerze tu nie chodzi o PIS ani o zadną inną partie głupi gamoniu
Nie do końca nie chodzi o partie. Zwolennicy jak i członkowie niektórych partii lubią być dymani (bynajmniej nie tylko w dupę) i tu mamy przykład. W pozostałych przypadkach masz rację, nie chodzi o partie.
Samozwańczy Imperator pewnie zyje na garnuszku u mamusi wiec nie rozumie jeszcze tego ze ktos go dyma na kase każdego dnia. Nie wiem czy ci wypowiadajacy sie pozytywnie o rzadzie Tuska naprawde tak mysla czy sa poprostu oplacanymi klakierami.
konto usunięte
2013-02-17, 15:03
40mln sadoli i nikt dobrze bomby nie umie podłożyć...
@Collaaaa
Wcale nie jest mi dobrze, jest mi źle, a nie zmienię nic, bo nic zmienić nie mogę. Nieważne jak źle działoby się w kraju to pojawią się ludzie Twojego pokroju, którzy są święcie przekonani, że jest dobrze wszystkim, bo jest dobrze im. Rozumiesz? Tak się składa, że w Polsce dobrze mają tylko oszuści i krętacze, tak jak kiedyś sprzedawczyki i inne tego typu pomioty.
Nie rozumiesz, że wyjście na ulice, o którym mówi się od kilku lat nie jest takie łatwe, bo wyjdzie tylko część a pozostali, ludzie Twojego pokroju po prostu to oleją tkwiąc dalej w swoich fałszywych przeświadczeniach wykreowanych przez masmedia.
konto usunięte
2013-02-17, 15:10
W sumie bawi mnie jedyny argument lemingów: za PiSu było gorzej. Sam nie jestem wielkim fanem PiSu, ale fakty są takie, że był to najlepszy rząd jaki mieliśmy w przeciągu ostatnich 10 lat. A to, że miał gorszy PR to inna sprawa.