Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-04, 14:38
Jaka gazeta, taki news.
Znam angielski i potrafię tłumaczyć lepiej niż niejeden taki pseudo dziennikarz, a tłumacząc sprawdzam też rzetelność faktów. Oprócz tego potrafię pisać prościej i bardziej przejrzyście. Dlaczego taki niekompetentny imbecyl ma pracę, a ja jeszcze szukam?
konto usunięte
2013-04-04, 15:10
up
Dopisz sobie w CV: Jestem BongMan i mogę to udowodnić, a może trafisz na pracodawcę-sadola.
konto usunięte
2013-04-04, 15:14
Co w tym złego, że przepisał? To tak jakby napisać podpułkownik Warmii i Mazur albo podpułkownik Województwa Śląskiego. Nie jest to błąd. Nikt w artykule nie sugeruje, że Minas cośtam to nazwisko.
No chyba że w tych niepodkreślonych fragmentach, bo ich nie chciało mi się czytać.
A gdzie tu błąd? Prezydent (mianownik) Białegostoku (dopełniacz), kanclerz (mianownik) Niemiec (dopełniacz), podpułkownik (mianownik) - tu w domyśle: policji - Minas Gerais (jako dopełniacz, ino się nazwa przez przypadki nie odmienia).
konto usunięte
2013-04-04, 15:55
Cytat:
Dlaczego taki niekompetentny imbecyl ma pracę, a ja jeszcze szukam?
Przypatrywałem się Twoim tematom i doszedłem do wniosku, że nie możesz znaleźć pracy, bo jesteś chory. Nie martw się jednak, istnieją specjaliści, którzy na pewno Ci pomogą. Jak widać na poniższym zdjęciu, Twoją chorobę znano już w 1913 roku
bustafan napisał/a:
Przypatrywałem się Twoim tematom i doszedłem do wniosku, że nie możesz znaleźć pracy, bo jesteś chory. Nie martw się jednak, istnieją specjaliści, którzy na pewno Ci pomogą. Jak widać na poniższym zdjęciu, Twoją chorobę znano już w 1913 roku
Suchoty to gruźlica, choroba w wielu krajach już pokonana. A twoją znano jeszcze wcześniej, bo już w 1866, ale piszą o niej do teraz.
Bongman może cie nie chcą, bo pijak jesteś ?
konto usunięte
2013-04-04, 21:13
tak to jest jak robote dostają po znajomości
konto usunięte
2013-04-05, 2:49
jeśli w Minas Gerais jest jeden podpułkownik to chyba dobrze
Minas Gerais, pewnie kampi z Nazgulami w Minas Ithil.