👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Browar za P.O.D. Słuchało się kiedyś. Youth of the nation, Alive.
Wierny Pies napisał/a:
Browar za P.O.D. Słuchało się kiedyś. Youth of the nation, Alive.
Ja właśnie przez kiepawe P.O.D. browara nie dam.
Christian metal

Szczerze to myslalem, ze ten smart gorzej ucierpi i nic z niego nie zostanie;d

Ktoś mi ku*wa powie po co ten (chomik??? czy inne gówno) w 1:08 ?
blackhunter6 napisał/a:
Ja właśnie przez kiepawe P.O.D. browara nie dam.
Christian metal![]()
popieram, ja bym tu jakiś megadeth - symphony of destruction albo rob zombie - demon speeding wstawił, ale na dobra rozwałke zawsze miło popatrzeć

Cudo widoczne w 2:40 powinni na rynek chiński skierować (ale sprzedawać, bo produkowane już tam pewnie jest), to zapobiegłoby ich wyżowi demograficznemu

ciekawe ile płacą tym kierowcom, którzy prowadzą te samochody - w końcu samochód sam się nie rozpędzi!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie