Jak coś to Enviro Bear można pobrać za darmo tutaj enviro-bear.com/ , mają też chyba wersje na telefony i tablety lecz ta już nie jest darmowa.

Myślałem (z miniaturki), że ta gra z misiem (enviro bear) to jest jakaś gra, że się kradnie cz🤬chem fure i sp🤬ala... Jestem zawiedziony :<
tych gówien nawet nie można nazwać grami - dla mnie najbardziej popieprzoną grą zawsze będzie MDK.

autorzy tych gier musieli być gw🤬ceni w dzieciństwie jednocześnie przez ojca i dziadka...

Cytat:
dla mnie najbardziej popieprzoną grą zawsze będzie MDK
Aja, piekna gra to byla, bodaj pierwsza z regulowanym zoom-em w snajperze (o ile to cos na jego glowie mozna bylo tak nazwac). Mniej wiecej w podobnym okresie wyszlo tez Redneck Rampage, mocno poj🤬e.
MDK to była bardzo fajna gra jedna z pierwszych która wciągnęła mnie na tyle żeby ją ukończyć, sporo było tam innowacyjnych rzeczy, chociaż nie da się ukryć że całkiem normalna nie była

Chyba Harvestera nie widzieliście - gra dla prawdziwych sadystów, której nie da się po prostu ogarnąć na trzeźwo
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

k🤬a jutro na rano do roboty a ja siedze o 1 w nocy i oglądam takie k🤬a głupoty ja p🤬le