👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oglądając to dochodzę do wniosku ze kobiety nie maja czegoś takiego jak odruch bezwarunkowy lecą na mordę jak śrubokręty, gdzie przeciętnie inteligentny facet na pewno by się zasłonił rękoma
@up, oglądając to mam wrażenie że faceci są jedynymi przedstawicielami gatunku Homo sapiens.
Homo sapiens - człowiek rozumny ... to by się zgadzało.
pl.wikipedia.org/wiki/Cz%C5%82owiek_rozumny
Homo sapiens - człowiek rozumny ... to by się zgadzało.
pl.wikipedia.org/wiki/Cz%C5%82owiek_rozumny

i jaki z tego morał?
Kobiety nie powinny wychodzić z kuchnie,tak bedzie lepiej dla nas i dla nich.Yo
Sory z *kuchni.Yo
Kobiety nie powinny wychodzić z kuchnie,tak bedzie lepiej dla nas i dla nich.Yo
Sory z *kuchni.Yo

brakuje jeszcze jednego klasyka
sadol.pl/ale-urwala-vt57118.htm
sadol.pl/ale-urwala-vt57118.htm

zapomnieliscie dodac ze sama kobieta to juz jeden wielki fail ;]
grawitacja i inne siły i prawa fizyczne pozostają jednak ciągle dla wielu kobiet zaskakujące jak widać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie