👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mogłeś uprzedzić ze w połowie filmu będzie jakiaś pedalska muzyka, a zresztą nie wiem wczoraj chyba pierwszy raz od pięciu lat włączyłeś internet skoro wielu nie widziałeś
albo to ja jestem no lifem i dlatego prawie wszystko widziałem

Bez dźwięku oglądałem. Może zwyczajnie część zapomniałem. Ale jak prawie wszystkie widziałeś to pewnie jesteś no-lifem

mazuch napisał/a:
. wielu nie widziałem więc wrzucam
No tak, dziś niedziela. Komunia i te sprawy...
muza z 5min to John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself

@mazuch
do Twojego podtytulu - to wiele jeszcze chlopcze nie widziales
prawie wszystkie tu juz widzialem w innych kompilacjach
do Twojego podtytulu - to wiele jeszcze chlopcze nie widziales

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie