Czyli to co Sadole lubią najbardziej

Enjoy
Osobiście najbardziej mi się podoba dziecior, który podchodzi do domku a ze środka drugi wyjeżdża z buta w drzwi
Połowę z nich widziałem w czerwcu... ale ch*j mnie tam wi... może się przeniosłem w czasie
A................N
2011-09-27, 12:58
Zima we wrześniu?
zimy raczej we wrześniu nie ma ale śnieg może być xd
@Jutub niektóre to nawet są z 2k10 ;x ale autor filmu jest chyba ślepy i myśli że 2k11.
Ale i tak miło się patrzy ;d
turkowizorka napisał/a:
Osobiście najbardziej mi się podoba dziecior, który podchodzi do domku a ze środka drugi wyjeżdża z buta w drzwi
Taką miłą niespodziankę miał...
Jednak chyba wolę oglądać wszelkie bliskie kontakty twarzy z betonem/asfaltem i innym twardym, chropowatym podłożem
M................a
2011-09-27, 16:44
faile z tego roku to na palcach jednej ręki można policzyć.
m................r
2011-09-27, 17:14
Zawsze mnie wk🤬ia jak ktoś się pyta, "are you ok? are you ok? are you ok?"
No ja p🤬le. Każdy kto kiedykolwiek wyj🤬 orła wie, że potrzeba dobrych paru sekund, żeby sobie uświadomić i dobrze poczuć wszystkie obite części ciała.
m................a
2011-09-27, 18:00
turkowizorka a gdzie ty tu buta widzisz ??
2 akcja jest stara .... bo gdzieś ją widziałem ale i tak wymiata
2:10 jesteś pewny ,że to wrzesień Wiem ,że nie było tego za wiele w tym miesiącu ,ale nie zbieraj z całego roku(czy może z kilku lat) i nie podpisuj ,że to z września
Failowe podsumowanie miesiąca liczy się tylko od twisternederland.
Bez piwa.
ja czekam na tnl, jedno z najlepszych fejli!
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować"
"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
serio , nigdy sie nad tym nie zastanawialem , kiedys tu na sadolu byla taka wzmianka ale jakos nie zainteresowala mnie - do rzeczy - na paru urywkach w tym filmie s;ychac jak jakis hamerikanin mowi "holy shit" - święte gówno ?!?! co to k🤬a ma znaczyc - podsumowanie - pop🤬leni sa , rozumiem k🤬a czy h🤬j ale swiete gowno - ja p🤬le ...