👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zawsze się zastanawiałem, czy w tym samochodzie spychanym z torów był kierowca
całe szczęście u nas pociągi nie jeżdżą tak szybko żeby mogły kogoś wziąć z zaskoczenia.
Ci idioci co w ostatniej chwili przebiegają przed pociągiem powinni zapełniać dział Hard !!

Internet zaczyna zjadać własny ogon. Nowa kompilacja z filmami nawet sprzed nastu lat, które zostały już niejednokrotnie odkopane i użyte w podobnych kompilacjach. Quo vadis internecie

@up internet to taki właśnie stale rosnący i wciąż obracający się bęben. Ja nie widziałem ani jednego nagrania użytego do stworzenia powyższej kompilacji.
Ostatnio wychyliłem się przez okno, też wiem co znaczy życie na krawędzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie