Kolejna porcja gifów z 4 chana ze zj🤬ą muzyką ...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeśli jakaś tępa techniawa jest według Ciebie zaj... to spal swoje płyty,zrób format dysku z muzyką i idź na jakąś kurację.
konto usunięte
2012-05-02, 19:59
konto usunięte
2012-05-02, 20:00
kazkrin napisał/a:
jeśli jakaś tępa techniawa jest według Ciebie zaj... to spal swoje płyty,zrób format dysku z muzyką i idź na jakąś kurację.
Ktoś tu ma problemy z czytaniem
heh sami fani bibera i metalu, a w niedziele rodzice zmuszają ich do słuchania disco polo a wy tańczycie jak wam zagrają a ojciec z matką siedząca przed lepianką na ławce klaszcząc bit wam wystukując.
melomani
dodam że nie kręci mnie muzyka techno i inne wynalazki, ale jak czytam te dziecinne wypowiedzi to wstydzę sie za was przed resztą subskrybowiczów.
konto usunięte
2012-05-02, 20:51
Po prostu techno/dubstep jest do dupy i tyle... poza tym film ten nie mówi o muzyce,więc trzymajmy się tematu ...
Beznadziejne, ani śmieszne, ani ciekawe...
konto usunięte
2012-05-03, 0:57
Nerfpl napisał/a:
Beznadziejne, ani śmieszne, ani ciekawe...
A czego się spodziewałeś po gifach z 4chana ? Refleksji na temat życia?Tutaj dostajesz japonkę strzelającą z dupy karabinem i się ciesz ...
konto usunięte
2012-05-03, 2:18
noe82
to że ciebie ktoś zmusza do robienia różnych rzeczy to nie znaczy, że innych też zmuszają, a poza tym nie każdy mieszka z rodzicami, a tak poza tym to w metalu nie ma bitów idioto i wstydzić powinieneś się za swoją durną wypowiedź
Piwko za muzykę
Podziwiam osoby, które przerabiają filmy na gify a potem te gify sklejają w film. We need to go deeper.
o gustach się nie dyskutuje
ps.też nie lubię dubstepe
konto usunięte
2012-05-03, 13:47
3:45 co to za film ?