📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
uwazaj zeby tobie ktos w ryj nie dał. mi sie akurat podoba. prosiłbym tytuł
metal15 napisał/a:
za muzykę to powinieneś w ryj oberwać
no to chodź i w końcu coś zrób, a nie będziesz się oburzać, jak dzieciak przed monitorem..
metal15 napisał/a:
za muzykę to powinieneś w ryj oberwać
Jaki agresywny piętnastolatek, hje hje.
Drogi Metalu. Sądząc po Twoich komentarzach śmiem wątpić, czy aby na pewno jesteś starszy od swojego syna.
A tak w ogóle, jeśli Twój wiek jaki podałeś jest prawdziwy, czyli 31 lat. A syn jest niewiele młodszy od 15, czyli dajmy na to 14. To: 31-14=17. Czyli szybki jesteś...
metal15 napisał/a:
Czasy dojazdu za cyferkę w nicku dawno się skończyły, a tak dla twojej informacji , to mam syna niewiele młodszego niż napisałeś.
A tak w ogóle, jeśli Twój wiek jaki podałeś jest prawdziwy, czyli 31 lat. A syn jest niewiele młodszy od 15, czyli dajmy na to 14. To: 31-14=17. Czyli szybki jesteś...
powaga? to maja byc gify z 4chan? nie wiem kto robil te kompilacje, ale prawdziwa kompilacja gifow z 4chana jest np. tutaj: www.m0ar.org/3299
Muzyka w tych kompilacjach zawsze mnie utwierdza, że 4chan to świat iście baśniowy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie