👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś myli hamulec z gazem to znaczy, że nie ma wyrobionej motoryki i zastanawia się za każdym razem który pedał jest który. Normalni kierowcy o tym nie myślą, to jest odruch. Takie osoby nie powinny jeździć samochodami. I nie ma że raz się zdarzyło, jeżeli zdarzyło się raz to będzie zdarzać się więcej razy
w tym przypadku to powinno być ''komplikacja'' zamiast ''kompilacja''

oczami30latki napisał/a:
nie potraktuję tego jako obelgi tylko jako brak znajomości zasad interpunkcji - bo w przeciwnym razie musiałabym napisać jedno słowo i dostać bana na miesiąc![]()
czyżby przypomniała się sytuacja z pracy?

Szef kładzie przed sekretarką kartkę ze zdaniem: "Pieprzyć nie wolno zwolnić."
I mówi:
- Przecinek postaw sama.
machal napisał/a:
Podpowiedziała ci to kobieca intuicja?
Nie, Twoja dziewczyna

qhash napisał/a:
czyżby przypomniała się sytuacja z pracy?![]()
Szef kładzie przed sekretarką kartkę ze zdaniem: "Pieprzyć nie wolno zwolnić."
I mówi:
- Przecinek postaw sama.
mam nadzieję, że znasz ten dowcip z perspektywy przełożonego, bo jeśli podwładnego, jakiegoś 60letniego pedryla, to zaczynam rozumieć "bul dópy"

a poważniej - już nie raz o tym rozmawialiśmy i znam twoje zdanie o kobietach - jak miała na imię, adres

Duch napisał/a:
Nie, Twoja dziewczyna![]()
Ta jasne moja dziewczyna

oczami30latki napisał/a:
mam nadzieję, że znasz ten dowcip z perspektywy przełożonego, bo jeśli podwładnego, jakiegoś 60letniego pedryla, to zaczynam rozumieć "bul dópy"![]()
a poważniej - już nie raz o tym rozmawialiśmy i znam twoje zdanie o kobietach - jak miała na imię, adressukę i będzie po sprawie
![]()
ja to wszystko znam z perspektywy czasu, bejbe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie