ja dobrze radze: łąńcuch, chomąto i trzymać baby krótko bo inaczej kłopoty

Nie będę oglądał 3 kobiet za kierownicą, bo nie mam 3 dni wolnego czasu.
Babka z 2:12 chyba nieświadoma istnienia lusterek. Zresztą one wszystkie mało świadome, więc po co się pochylam nad tą konkretną? C🤬j to wie...
Najśmieszniejsza wpadka, to była, jak zrobili cię w sylwestra.
C🤬j, muszę to napisać. Kiedyś pożyczyłem kobiecie swoje auto i wiecie co ta tępa p🤬da zrobiła? Zdzieraczką do lodu pojechała mi po tylnej szybie od WEWNĘTRZNEJ strony. Zaj🤬 to mało.
C🤬j, muszę to napisać. Kiedyś pożyczyłem kobiecie swoje auto i wiecie co ta tępa p🤬da zrobiła? Zdzieraczką do lodu pojechała mi po tylnej szybie od WEWNĘTRZNEJ strony. Zaj🤬 to mało.
Kasowanie moich postów przez moderatorów jest niedorzeczne. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Powtórzę jeszcze raz.K🤬a jakie te baby są tępę w c🤬jom. Oglądając taki filmik można tylko taki wniosek wyciągnąć. Moderatorze, a ty jaki wniosek wyciągasz po obejrzeniu tego filmiku? Kim jesteś, że oceniasz poziom mojego postu? Fakt, że jest prosty w przekazie, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie! Może jesteś babą?
I dlatego jestem za tym że kobieta nie powinna mieć prawa do posiadania prawa jazdy.

świat bez nas kobiet byłby nudny
a i rynek motoryzacyjny by podupadł

a i rynek motoryzacyjny by podupadł