Moją faworytką jest świnia na quadzie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dziwne masz upodobania ....
@up jakbyś go zobaczył to zmieniłbyś zdanie
Baba jak poczuje coś między nogami to od razu wariuje.
Gruba nawet nie poczuła. Sadło ochroniło.
Świnia w naturalnym środowisku, a ta w ostatniej akcji z zawodu ogrodniczka
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
u................6
2018-06-05, 6:59
Ale się do tucznika przyp🤬alacie, koleś potrzebował docisku na przeszkodę wodną i go skołował, o co chodzi?
Kompilacja komplikacji to była przy Twoim porodzie.
k🤬a, jaki trzeba mieć zryty łeb, zap🤬lam w krzaki to odkręcę jeszcze gaz na maksa, liczy że teleportuje się na drugą stronę ?
Tego tucznika powinien użyć jako balastu na przednią oś i było by w pytę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Motop🤬dy. Jak ja ich k🤬a nienawidzę.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Się zastanawiałem jak to świnia na quadzie, ale obejrzałem filmik i się wyjaśniło.
Swinia na motorze zapewniła docisk jakiego kierowca sie nie spodziewał
stad za duzo mocy w palnik i upadek golony na błoto. Pozdro
nie mogłem sobie wyobrazić świni na quadzie i musiałem zobaczyć i nie rozkminiłem że o taką świnie może chodzić xD
To jest tak powszechne, żeby wjechać w pierwszą ścianę albo drzewo (wyjeżdżając np. z wypożyczalni skuterów) jak się jest niedoświadczonym kierowcą jednośladu z silnikiem. Przyzwyczajenie rowerowe mówi: trzymaj mocno kierownicę i w razie czego naciśnij klamki hamulców.
Kiedyś w hindustanie sam prawie w przepaść wjechałem jak zaczął rwać do przodu (gówniany skuterek jakiś), a ja trzymałem mocno za kierownicę i hamulce.
Po chwili dopiero dociera myśl, że mam równocześnie gaz "do dechy" obrócony pod dłonią ...
(trójka znajomych tuż po wypożyczeniu tych skuterów wjechała w ścianę, która znajdowała się na wyjeździe z wypożyczalni - wielka szkoda, że nie zostało to wtedy uwiecznione ...)