Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
leonidkacap 2024-12-26, 9:42 1
wolę jak wali w jakiegoś debila
Zgłoś
psotna_cipka 2024-12-26, 11:50 3
Ale kundel dostał w łeb. Aż mu się reset załączył.
Zgłoś
Piesinger 2024-12-26, 12:05 23
psotna_c🤬ka napisał/a:

Ale kundel dostał w łeb. Aż mu się reset załączył.

Na początku, borsuk chyba, został wyłączony na stałe
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-26, 12:23 3
w drugim filmiku można powiedzieć że koń kopytami się nakrył
Zgłoś
Jacson 2024-12-26, 13:04
leonidkacap napisał/a:

wolę jak wali w jakiegoś debila

Ja wolę walić konia.
Zgłoś
Anonimowyja 2024-12-26, 14:05 5
0:33 miałem nadzieję, że koń katapultuje tego szczura.
Zgłoś
olesnik 2024-12-26, 18:55 2
Mój wuja kiedyś czyscil kopyta. Kon jak mu przyp🤬olił to dobre 10 minut nie mógł się podnieść. Do dziś ma taką mordę skrzywioną przez to.

podpis użytkownika

Stary Rusofob
Zgłoś
Castamir 2024-12-26, 19:31 12
Brat dziadka dostał jednego kopa i z pełnych HP spadł do 0. Wprowadzał konia do stajni, koń nie chciał wejść, przedyskutowali to i argument szkapy okazał się bardziej przekonywujący. Rodzina jednak nie uszanowała wyniku i zwycięzcę przerobili na kiełbasy. Brata dziadka o ile wiem nie.
Zgłoś
Ziebaj 2024-12-26, 20:22 2
Z tym piesełem piękna sprawa
Zgłoś
jkllll485 2024-12-27, 5:06 1
Nic noting special
Zgłoś
radek225 2024-12-27, 13:36 2
Dlatego jestem w szoku, że w XXI wieku ludzie dalej dosiadają te zj🤬e, głupsze od psa zwierzęta. Z konia można spaść, koń może ugryźć albo kopnąć. Bardzo łatwo ze zdrowego człowieka koń zrobi kalekę srającego pod siebie do końca życia. Są miliony innych sportów i aktywności jakie można wykonywać pro zdrowotnie. Zawsze możesz się przejść, pojeździć na rowerze, rolkach, pobiegać, iść na basen, na siłownię, A koń? Trzeba to gówno myć, podkuwać, karmić, leczyć, uważać, bo jeszcze ochwatu dostanie, trzeba sprzątać stajnię, babrać się w końskich gównach, a to wszystko po to, by sobie na koniku pojeździć... Na koniku, który cię zwali, będzie cię ciągnąć, jak wypadniesz ze strzemion, który cię kopnie lub ugryzie.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Rottingrat 2024-12-28, 2:51
Castamir napisał/a:

Brata dziadka o ile wiem nie.

A tak nie wiele brakowało do happy endu...
Zgłoś