👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psotna_c🤬ka napisał/a:
Ale kundel dostał w łeb. Aż mu się reset załączył.
Na początku, borsuk chyba, został wyłączony na stałe
leonidkacap napisał/a:
wolę jak wali w jakiegoś debila
Ja wolę walić konia.
Mój wuja kiedyś czyscil kopyta. Kon jak mu przyp🤬olił to dobre 10 minut nie mógł się podnieść. Do dziś ma taką mordę skrzywioną przez to.
Brat dziadka dostał jednego kopa i z pełnych HP spadł do 0. Wprowadzał konia do stajni, koń nie chciał wejść, przedyskutowali to i argument szkapy okazał się bardziej przekonywujący. Rodzina jednak nie uszanowała wyniku i zwycięzcę przerobili na kiełbasy. Brata dziadka o ile wiem nie.
Dlatego jestem w szoku, że w XXI wieku ludzie dalej dosiadają te zj🤬e, głupsze od psa zwierzęta. Z konia można spaść, koń może ugryźć albo kopnąć. Bardzo łatwo ze zdrowego człowieka koń zrobi kalekę srającego pod siebie do końca życia. Są miliony innych sportów i aktywności jakie można wykonywać pro zdrowotnie. Zawsze możesz się przejść, pojeździć na rowerze, rolkach, pobiegać, iść na basen, na siłownię, A koń? Trzeba to gówno myć, podkuwać, karmić, leczyć, uważać, bo jeszcze ochwatu dostanie, trzeba sprzątać stajnię, babrać się w końskich gównach, a to wszystko po to, by sobie na koniku pojeździć... Na koniku, który cię zwali, będzie cię ciągnąć, jak wypadniesz ze strzemion, który cię kopnie lub ugryzie.
Castamir napisał/a:
Brata dziadka o ile wiem nie.
A tak nie wiele brakowało do happy endu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie