Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Kompilacja Laleczki Chucky
konto usunięte • 2012-09-22, 16:20
Kompilacja z naszą starą ukochaną Laleczką Chucky.

Freddiego Krugera i Obcego jako dzieciak oglądałem bezstresowo ale oglądając tą lalkę srałem w kalesony.

Ostatnio oglądałem wszystkie części. Łezka w oku się zakręciła.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gigerr 2012-09-22, 17:14
ktoś wie co to za utwór?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 17:23
Gigerr napisał/a:

ktoś wie co to za utwór?

Sick Puppies - Cancer
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 18:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 18:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 21:09 1
Brad Dourif jest de best . Jeden z lepszych głosów na rynku .
Zgłoś
BongMan 2012-09-22, 23:08 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 0:01
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 5:51
Zgłoś
elda1987 2012-09-24, 0:22 4
pamiętam jak pierwszy raz mój ŚP dziadziuś pozwolił mi obejrzeć laleczkę Chuckie (wczesne czasy podstawówki). Po obejrzeniu tego filmu wszystkim swoim lalkom wydłubałam oczy, tak na wszelki wypadek, potem stwierdziłam że to za mało i powyrywałam im nogi.
Teraz wiem czemu dzieciom się nie pozwala takich filmów oglądać, do tej pory mam schizę jak patrzę na lalki z wielkimi gałami, że taka zaraz do mnie zamruga a później zaszlachtuje w nocy...

choć gorszą fazę miałam po Crittersach i gremlinach.
Zgłoś
Pener 2012-09-24, 0:23
xts, czemu dałeś to do absurdów?
Zgłoś
mikEWrona 2012-09-24, 1:38 1
Zgłoś
grav10 2012-09-24, 10:54
Gambala Gambala Gambala!
Zgłoś
Mic3K 2012-09-24, 14:17 1
TĘ lalkę !!!
Zgłoś
rusofil 2012-09-25, 0:18
elda1987 napisał/a:

pamiętam jak pierwszy raz mój ŚP dziadziuś pozwolił mi obejrzeć laleczkę Chuckie (wczesne czasy podstawówki). Po obejrzeniu tego filmu wszystkim swoim lalkom wydłubałam oczy, tak na wszelki wypadek, potem stwierdziłam że to za mało i powyrywałam im nogi.
Teraz wiem czemu dzieciom się nie pozwala takich filmów oglądać, do tej pory mam schizę jak patrzę na lalki z wielkimi gałami, że taka zaraz do mnie zamruga a później zaszlachtuje w nocy...

choć gorszą fazę miałam po Crittersach i gremlinach.

No dobra, to mnie naprawdę rozbawiło. Wydłubywanie oczu i wyrywanie nóg pomogło? Nic się na ciebie nie rzuciło?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem