👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no ja piehdole... odliczanie jak do startu rakiety z bajkonuru, tylko zamiast rakiety jest zapalniczka i pierd z dupy autora tego filmiku.
dobrze zmontowane, tylko powinno trwac 8 minut aby ukazać istotną zajebistość niektórych jakże szybko uciętych dzieł.
mem to teksty typu "jestem hardkorem", "nie ma lipy", "daj kamienia", "... to wiedz że coś się dzieje". Czyli powiedziane raz, puszczone na YT i z jednej osoby robi się ich 20. I idzie w świat. Swoją drohą ten o 140(dobrze mówię?) wydawał mi się lepszy bo jak ktoś pisał nie fragmenty nie okazywały zajebistości całego filmu.
bardzo slabe... poucinane strasznie i jakby ktos nie ogladal tych "memów" wczesniej w ogole nie wiedzialby o co chodzi.... piwa nie ma i nie bedzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie