👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogłeś wrzucić jakiś sensowny film z odpalenia Cara a nie animacje komputerową
Chociazby to:

Chociazby to:

To jeszcze bonusik ode mnie.
Pierwsza brytyjska bomba wodorowa. Wybuch nastąpił na wysokości 8.000 stóp.
Wygląda przepięknie, jednak na żywo wolałbym tego nie widzieć.
Pierwsza brytyjska bomba wodorowa. Wybuch nastąpił na wysokości 8.000 stóp.
Wygląda przepięknie, jednak na żywo wolałbym tego nie widzieć.

@XaneX
fajny film, tyle, że podkład muzyczny średni;] Coś pomiędzy Lake Bodom a Baptism by Fire Marduka lepiej by spasowało moim zdaniem. Wtedy byłaby już totalna destrukcja:)
fajny film, tyle, że podkład muzyczny średni;] Coś pomiędzy Lake Bodom a Baptism by Fire Marduka lepiej by spasowało moim zdaniem. Wtedy byłaby już totalna destrukcja:)

Buliusz napisał/a:
było
sadol.pl/ciekawostki-z-zimnej-wojny-vt10559.htm?highlight=222736
Owszem, ale to nie temat o Carze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie