Najnowsza kompilacja z Rosji, tym razem bez wypadków czy faili
Jak widać, w Rosji też można spotkać dobrego człowieka
Źródło /watch?v=lhup_zVv6HQ Nie było.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kompilacja może i najnowsza, ale chyba nie ma u nich za dużo tej uprzejmości, bo wciąż "kompilują" te same filmiki
konto usunięte
2013-07-05, 16:58
A ja Wam powiem że takich zachowań właśnie brakuje u ludzi. I to bez względu na kraj.
konto usunięte
2013-07-05, 17:07
4:37 i bardzo stare prostytutki ;P
Nikogo tu nic nie kosztowało a wzruszyłem się bardziej niż na Titanicu
konto usunięte
2013-07-05, 21:19
Znowu wystarczy muza żeby zagrać na uczuciach, wyciszcie muzykę, włączcie jakiś wesoły kawałek a zobaczycie że są to zwykłe reakcje ludzi a nie jakieś superbohaterskie postawy... no chyba że ja mieszkacie na marsie bo u nas to norma.
konto usunięte
2013-07-06, 2:59
konto usunięte
2013-07-06, 11:56
gdzie smierc?
Faith in humanity: Restored!
Uprzejmość w Rosji

Tu musi być jakiś haczyk
A tam zaraz uprzejmość nie wszystko pokazali młodego przeprowadził przez ulice potem go skasował poza kamera .. Koleś wypychał samochód bo się ślizgał na śniegu pewno teściowa zęby szybko odjechała ...
Yiruma - River flows in you, jezeli ktos by chcial to jest oryginal, wersja fortepianowa.