👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mistrzowsko sie to oglada, ale jako fanatyk takich roznosci, wiekszosc widzialem ;v
Za takie coś, osoba odpowiedzialna za wrzucanie na główną, powinna ponosić konsekwencje. Jak dla mnie humor 3/10, wiek 17 lat max.

Te komplikacje to se w dupę wsadźcie... wystarczy już że cały jutub tym zawalony, to jeszcze na sadictica wrzucajo... Ani to śmieszne, a tymbardziej nie sadystyczne.
Dzieci w podstawówce to gówno na potęgę oglądają a ci którzy to reuploadują zbijają kokosy w zamian za nic...
Dzieci w podstawówce to gówno na potęgę oglądają a ci którzy to reuploadują zbijają kokosy w zamian za nic...
mrNobody2k17 napisał/a:
Te komplikacje to se w dupę wsadźcie... wystarczy już że cały jutub tym zawalony, to jeszcze na sadictica wrzucajo... Ani to śmieszne, a tymbardziej nie sadystyczne.
"Komplikacje" to Twoja matka miała przy Twoim porodzie chyba.. a co do reszty się zgadzam

Co to za nuta z filmikiem subaru w bobslejowym torze oraz GIRLS z 4:50 ?
Proszę o tytuły
Proszę o tytuły

Na Sadisticu powinien być dział "filmiki -> Kwejki, demoty i inne dzidy", bo to raczej do działu "Czarne filmiki" nie należy ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie