Przej🤬e z typ ptakiem , ciekawe czy straciła oko. Aż się boję z piwnicy wyjść
osamakaczynski napisał/a:
Z tego co kojarzę, to nic poważnego jej się nie stało. Dziobnął ją pod powiekę.
O dzikie zwierzęta, a podejdę i pogłaskam...co się może złego stać

Chcecie powiedzieć, że Disney kłamał w temacie Bambiego i czarnoskórej Śnieżki? Nie wierzę. Jakieś dowody?
osamakaczynski napisał/a:
nie straciła miała coś tam lekko zaczerwienione
Byłem kiedyś z synem w mini zoo i był tam kucyk. Matka chodzi z bąbelkiem, mówie uważa pani bo te małe c🤬je są wredne( kucyk, dzieci z resztą też), powiedziałem dwa razy żeby nie podchodzić do konia z tyłu. Jak ten koń squrwiel stanął na przednich nogach i obiema tylnymi zayeabał w gnoja to ten ze 2 fikołki w powietrzu zrobił. Wrzaski, krzyki, karetka itp a na mojej twarzy bezcenny sadolowy uśmiech
.

Co to jest k🤬a bambinista ??
[ Dodano: 2025-01-20, 20:50 ]
Hehe następnym razem odrazu nagrywaj a nie pouczaj
[ Dodano: 2025-01-20, 20:50 ]
Pedator napisał/a:
Byłem kiedyś z synem w mini zoo i był tam kucyk. Matka chodzi z bąbelkiem, mówie uważa pani bo te małe c🤬je są wredne( kucyk, dzieci z resztą też), powiedziałem dwa razy żeby nie podchodzić do konia z tyłu. Jak ten koń squrwiel stanął na przednich nogach i obiema tylnymi zayeabał w gnoja to ten ze 2 fikołki w powietrzu zrobił. Wrzaski, krzyki, karetka itp a na mojej twarzy bezcenny sadolowy uśmiech .
aligator napisał/a:
Co to jest k🤬a bambinista ??
Z to lubię sadola hah
zwykłej pały milicyjnej brakuje, bo w większości przypadków by wystarczyła
ja mam kolekcję, od drewnianych, gumowych miękkich lub twardych, dla każdego co kto lubi
ja mam kolekcję, od drewnianych, gumowych miękkich lub twardych, dla każdego co kto lubi