👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eeee z tym moździerzem to c🤬j tam.... Zapalnik uzbraja się po przeleceniu paru metrów odpali dopiero przy uderzeniu o ziemie .... Tak więc chłopaki mogli sobie tam stać do usranej śmierci i by nie p🤬lło

Tekos napisał/a:
Ale co komu obrona terytorialna zrobiła?
Dobrze, że jest.
No wlasnie nic, i jak bedzie wojna to tez nic nie zrobi. Hehe

muflonpl napisał/a:
No wlasnie nic, i jak bedzie wojna to tez nic nie zrobi. Hehe
Jedyne co zrobi to zniknie. Ojcowie i matki będą rozpaczać, a media od lewej do prawej będą ogrywać to poświęceniem dla wyższej sprawy, a potem 50 lat martyrologii ciąg dalszy wkrótce.
Do mnie do roboty niedawno doszedł były żołnierz i jak armia polska wygląda tak jak on to kupujmy na wszelki wypadek mnóstwo białych flag
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie