filmik z lambo i wiewiorka jest stary jak swiat... wiec to nie jest nowa kompilacja... za klamstwo browara nie bedzie ^^
podpis użytkownika
asg2few
Kompilacja wpadek z pierwszego tygodnia września? Serio? Ciekawe czy dożyję czasów, gdy w internecie będą się pojawiać filmy p.t. Kompilacja wpadek z pierwszego września 2012 roku...
forest1600 napisał/a:
filmik z lambo i wiewiorka jest stary jak swiat... wiec to nie jest nowa kompilacja... za klamstwo browara nie bedzie ^^
Co do Lambo i wiewiórki masz oczywiście rację. Reszta jest w miarę świeża.
filmy stare, do tego DWIE k🤬a spedalone akcje, jakieś typy kotłują się penisem no i jakiś koleś sobie wp🤬la krążek do bramki (bardzo śmieszne) tytuł Twojego posta jest zupełnie inny od zawartości. jakby nie było starych filmów byłoby piwko a tak to ni ma
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
mam nadzieje ze ten czerwony Hjundaj Atos ma na masce maszynke do miesa a nie wlot powietrza ...

@Roszp
A później będą kompilacje z przedziałów godzinowych z 1 stycznia. Patrząc po filmikach zawartych w kompilacjach pozostaje pytanie tylko czy nadal będą dopisywać rok, czy odgrzewać kotlety sprzed x lat.
A później będą kompilacje z przedziałów godzinowych z 1 stycznia. Patrząc po filmikach zawartych w kompilacjach pozostaje pytanie tylko czy nadal będą dopisywać rok, czy odgrzewać kotlety sprzed x lat.
Libky napisał/a:
Co do Lambo i wiewiórki masz oczywiście rację. Reszta jest w miarę świeża.
Lanie po dupie też stare jak świat.
podpis użytkownika
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
bylo smiesznie , sadystycznie , fejlowato i to 4 slowo które mam na końcu jezyka. Piwko leci

2:10
Te babsko to kawał c🤬ja, za takie coś to powinien być szlaban na pralkę, niech się ręcznie męczy.
Te babsko to kawał c🤬ja, za takie coś to powinien być szlaban na pralkę, niech się ręcznie męczy.
TamGdzies napisał/a:
Ludzie KOMPLIKACJA ! Nauczta siem pisac!
Kompilacja to jest zbiór jakichś materiałów baranie. Najpierw ty się doucz,a potem pouczaj w internecie.