📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Polska taksówka
- teraz popularne

02:42 Jak te baby to zrobiły? i 2:55 piosenka na czasie. Kriskros jeśli się nie mylę
3:37 tutaj widać datę 02.07.2023, czuję się jakbym miał 10 lat więcej
0:37 oczywiście

0:37 oczywiście

@up
A co, Rosja nie jest naszym sąsiadem? Trzeba było na geografii uważać
A co, Rosja nie jest naszym sąsiadem? Trzeba było na geografii uważać
pokażcie mi mapę gdzie Rosja sąsiaduje z Polską? ten kawałek "do Rosji", to na pewno z niego wszystkie filmiki. Niestety nie mogę spakować plecaka bo nie chodzę do szkoły tylko na praktyki, a jedyne co mogę w niego spakować to kawe kanapki i widelec. Spakujcie sie wy ale do wora.

Co znaczy ta balea/baljlea czy jak oni to mowia? bo któryś raz juz to słyszę.

@Gogul
Tak drogi Gogulu, ten kawałek "do Rosji", którego nazwy zapewne nawet nie umiesz zapisać jest pełnoprawnym terytorium rosyjskim, co oznacza że właśnie tam Rosja sąsiaduje z Polską. A że ty sobie uważasz inaczej to już tylko i wyłącznie twoja ignorancja.
A argument, że nie wszystkie filmiki są z Obwodu Kaliningradzkiego jest tak cholernie logicznym poparciem twojej tezy, iż nie sąsiadujemy z Rosją, że mogę w odpowiedzi tylko plasnąć się otwartą dłonią w czoło.
I gwoli ścisłości:
Tak drogi Gogulu, ten kawałek "do Rosji", którego nazwy zapewne nawet nie umiesz zapisać jest pełnoprawnym terytorium rosyjskim, co oznacza że właśnie tam Rosja sąsiaduje z Polską. A że ty sobie uważasz inaczej to już tylko i wyłącznie twoja ignorancja.
A argument, że nie wszystkie filmiki są z Obwodu Kaliningradzkiego jest tak cholernie logicznym poparciem twojej tezy, iż nie sąsiadujemy z Rosją, że mogę w odpowiedzi tylko plasnąć się otwartą dłonią w czoło.
I gwoli ścisłości:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie