Poskladac lusterka w fotelach i milego ogladania
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Oczywiście wina samochodu !
ps. Zaraz tu się będzie działo
nigdy na to gówno nie wsiądę - moje nerki są moje!
Jeździsz na motocyklu ignorując ograniczenia prędkości, wyprzedzasz na skrzyżowaniach i z prawej strony?
Powiedz mamie, żonie, dziewczynie - czy komukolwiek z kim mieszkasz, kogo kochasz, że nie wrócisz do domu na kolację. Jeszcze nie wiadomo kiedy, ale pewnego dnia nie wrócisz. W tym wypadku nie jest pytanie czy, tylko kiedy zginiesz. I nie ważne że samochód wymusił, kierowca nie spojrzał w lusterka czy inna wymówka. To nie poprawi twojego widoku w trumnie - miej tą świadomość.
pocieszne motóry
B................n
2015-08-02, 22:31
Za rozj🤬e motop🤬dy browar w ciemno.
dobrze że nie jeżdżą samochodami ... byłby jeszcze większy rozp🤬ol
a potem wielki płacz "olaboga umar taki młody był całe życie miał przed sobą" mi w takich przypadkach szkoda kierujących autem bo nawet jeśli są niewinnie to mają w świadomości że gdyby tam nie pojechał on by przeżył.
I niech mi nikt nie zaprzecza, że motocykliści to głupki.
o................u
2015-08-04, 18:25
Jeszcze szybciej tam w tych korkach !
za rozp🤬olone motorynki i latających debili zawsze piwko.
podpis użytkownika
Nie wiem czy wszyscy komentujący powyżej są ślepi? Wiadome, było wiele filmików, gdzie jest ewidentna wina motocyklisty ew. typka co na skuterze jedzie, gdzie np. ostro zap🤬lają, wyprzedzają z prawej strony etc.. Ale wiele filmików była ewidentna wina kierujących samochodem, zajechania drogi, niepatrzenie w lusterka, nawet nieświadome spychanie z drogi...
Pozdrawiam, zapuszkowany motocyklista
LwG
Dlaczego to zawsze jest rosja ?
Pytanie z bomby! Pracujesz w urzędzie dział statystyk drogowych? Mamy 4 sierpnia i wrzycasz najciekawsze wypadki z całej Polski.
@Given LwG co to, k🤬a, znaczy? Lubię w gówno?