👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

05:05 zrobił karambol z 3 aut żeby kaczuszki uratować hahahaaha

"Bądź ostrożny i dokładny podczas jazdy..."
Z moralizatorstwem byś dał sobie spokój!
Z moralizatorstwem byś dał sobie spokój!

jacekmatys napisał/a:
Może Cię rozczaruję, ale karambol zrobili idioci jadący za kierowcą przepuszczającym (i słusznie) kaczuszki.
A czy tylko ja zauważyłem że ruskie to wcale nie hamują ???
Na 10 wypadków jeden wciska a reszta ma w dupie
Ty masz 33 lata???
To chyba wiesz, że jak Ci ktoś w dupę wjedzie to znaczy że jest za blisko.
A może jednak nie wiesz...
Na 10 wypadków jeden wciska a reszta ma w dupie

jacekmatys napisał/a:
Ty masz 33 lata???
To chyba wiesz, że jak Ci ktoś w dupę wjedzie to znaczy że jest za blisko.
A może jednak nie wiesz...

Oglądając te wszystkie wypadki na drodze dochodzę do wniosku, że oni chyba się specjalnie rozbijają żeby było co do netu wrzucać. Może to taki nowy sport narodowy?
W sumie to fajny pomysł na portal internetowy. Nasza-kraksa.pl i zbieramy oceny za styl, liczbę ofiar, zniszczone samochody itd...
W sumie to fajny pomysł na portal internetowy. Nasza-kraksa.pl i zbieramy oceny za styl, liczbę ofiar, zniszczone samochody itd...
czytam: 'kompilacja' <o! coś fajnego?>, doczytuje 'wypadków na drodze' <o! scrolluje dalej>..
Tak sobie myślę, że w Rosji Kodeks Drogowy to tylko taki zbiór sugestii na temat tego co można by robic itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie