👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

po co wrzucac do kompilacji auto które po wpadnięci w poślizg zatrzymało się na poboczu i pojechało dalej?
btw. jagodzianka ładnie sp🤬*la
btw. jagodzianka ładnie sp🤬*la

Nie znalazłeś więc chyba nie ma?
Wpisałeś w wyszukiwarkę 'wypadki rosja' i nic się nie pojawiło, czy odpaliłeś szpiegowski algorytm porównywania obrazu?
Wpisałeś w wyszukiwarkę 'wypadki rosja' i nic się nie pojawiło, czy odpaliłeś szpiegowski algorytm porównywania obrazu?

Zajebista szyba
Swoja droga, tam jechac to tylko i jedynie czolgiem, zeby miec spokoj....

Swoja droga, tam jechac to tylko i jedynie czolgiem, zeby miec spokoj....
Ale tam przynajmniej kierowcy potrafią się zatrzymać i udzielić jakiejś pomocy, chociażby najmniejszej a u nas zatrzyma się jeden baran z drugim i zacznie nagrywać filmik, żeby potem na sadistica wrzucić

99% widziałem. Zbieranina staroci. Nawet na sadolu były. Piwo wypiję sam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie