👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krówka (jak to na Krówki przystało). Przeszła przez pasy. Kultura przede wszystkim
0:47 to zaskoczenie i ta poduszka powietrzna. Nie wiem Czy szybciej niż ta poduszka będąc na jego miejscu nie miałbym w gaciach
Haha.

Gość z 5:03 przypomina mi historię kretyna który chciał żeby firma w której pracowałem załatwiła mu odszkodowanie. Za co? Otóż z okazji majówki postanowił nieco wypić i pobawić się w kopanie przejeżdżających aut przy drodze ekspresowej, bawił się doskonale dopóki motocyklista swoim stalowym rumakiem nie oderwał mu tej nogi przy samej dupie (dosłownie). W sumie kazaliśmy spadać mu na szczaw i zgłosiliśmy się do motocyklisty (temu załatwiliśmy kasę).
Dziadek 1:05 dobry pewnie machając ręką wołał "Czego na mnie trąb..."

Ale ten pierwszy, to widać, że ewidentnie leci pod koła celowo. Wysiadłbym i jeszcze sęków bo ryju nakładł, albo z partyzanta parę razy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie