Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................e 2013-10-25, 12:44
U ruskich to jest fajnie.
Zgłoś
schab 2013-10-25, 13:51 4
5:29 mistrzostwo swiata
Zgłoś
kinektel 2013-10-25, 15:07 18
4:52 K🤬a jaka znieczulica ludzi, c🤬j ze to Rosja. Mialem podobna sytuacje w lipcu. Pijaczyna (bezdomny) przechodzil wieczorem przez jezdnie, do tego wyj🤬 sie na srodku pasa. Jucha mu leciala z rozwalonego łba a wiara zamiast mu pomoc to chamsko wymijala go samochodem jeszcze op🤬lając przy okazji. Przeciez nikt nie ma czasu bo gonimy zachod..

Zal mi sie chlopa zrobilo, zatrzymalem sie na samym srodku drogi, awaryjny i dawaj z gosciem na chodnik. Wtedy przekonalem sie pierwszy raz jak dziala nasz nr 112, ponad 15 min trwala proba polaczenia sie z kimkolwiek. Nieszczesnik leb do kosci sobie rozwalil do tego mial wsztrzas mozgu.

Cala akcja trwala az do zabrania go do szpitala ponad godzine a ja caly czas bylem sam z gosciem. Smierdzacy ulicznym brudem i alkoholem, uj🤬y od krwi wracajac do domu czulem nie tyle smród ale poczucie pomocy innym. Niesamowite uczycie ktore wewnetrznie daje ogrom radosci i podbudowuje psychike.

LUDZIE, REAGUJCIE POMOCĄ NAWET BEZDOMNYM/PIJAKOM! tymbardziej ze zbliza sie zima...

P.S. Wiem ze to sadistic, ale czasem warto komus pomoc bo nigdy nie wiesz co Tobie przyniesie zycie.
Zgłoś
merlin11228 2013-10-25, 16:59
Naprawde dobra kompilacja- browarek leci
Zgłoś
k................3 2013-10-25, 17:28 1
Nigdy, nigdy, nigdy, nigdy nie pojadę do Rosji.
Zgłoś
Krówka 2013-10-25, 18:28 1
Krówka (jak to na Krówki przystało). Przeszła przez pasy. Kultura przede wszystkim

podpis użytkownika

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
A................2 2013-10-25, 18:53
Zgłoś
stonefenix 2013-10-25, 19:08
0:47 to zaskoczenie i ta poduszka powietrzna. Nie wiem Czy szybciej niż ta poduszka będąc na jego miejscu nie miałbym w gaciach Haha.

podpis użytkownika

Każdy kiedyś musi się zardzewieć lub zużyć. Ja wolę się zużyć
Zgłoś
Bogdanos Polakos 2013-10-25, 19:48
dobry materiał,niczym gta
Zgłoś
korinogaro 2013-10-25, 20:25
Gość z 5:03 przypomina mi historię kretyna który chciał żeby firma w której pracowałem załatwiła mu odszkodowanie. Za co? Otóż z okazji majówki postanowił nieco wypić i pobawić się w kopanie przejeżdżających aut przy drodze ekspresowej, bawił się doskonale dopóki motocyklista swoim stalowym rumakiem nie oderwał mu tej nogi przy samej dupie (dosłownie). W sumie kazaliśmy spadać mu na szczaw i zgłosiliśmy się do motocyklisty (temu załatwiliśmy kasę).
Zgłoś
kawasaki 2013-10-25, 20:45
Chyba ktoś tu nie potrafi podpisywać filmików ^.-
Zgłoś
ellsworth 2013-10-25, 21:08
Dziadek 1:05 dobry pewnie machając ręką wołał "Czego na mnie trąb..."
Zgłoś
l................k 2013-10-26, 0:43
Przez autostrade przechodzić
Zgłoś
p................n 2013-10-26, 0:53
Ale ten pierwszy, to widać, że ewidentnie leci pod koła celowo. Wysiadłbym i jeszcze sęków bo ryju nakładł, albo z partyzanta parę razy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie