👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest kompilacja wypadków, dość ciekawie zmontowanych. To są fragmenty reklam społecznych...

Powinni puszczać te reklamy zamiast WSZYSTKICH innych w tej gównianej telewizji. Druga scena mnie lekko zwaliła z nóg.
te filmy robią większe wrażenie jak jest oryginalny podkład muzyczny i nie są sklejone do kupy.

mathias.... takie rzeczy sie zdarzaja... wiem z autopsji wiec ryj dzieciaku i do ksiazek

Filmik, który rusza i daje do myślenia... coraz mniej już takich.
Piwo.
Piwo.

ta reklama z duchami 03:00 mnie rozdupcyla
pamietam bloga z spotami spolecznymi nt wypadkow drogowych
daje wino jak przypomnisz bo to chyba stamtad
pamietam bloga z spotami spolecznymi nt wypadkow drogowych
daje wino jak przypomnisz bo to chyba stamtad
wszystko ok, ale po co ta chu.owa muzyka w tle za miast oryginalnego dźwięku?

kur*a płakać się chce (
) , muzyka film daje do myślenia, moim zdaniem to powinni puszczać chwilę przed odbiorem prawa jazdy przez młodego człowieka.

to sa fragmenty kampani spolecznych w Wielkiej Brytanii i nie tylko.. zgadzam sie , ze kazdy filmik z osobna (kto widzial, ten wie) daje duzo do myslenia i pozostaje w pamieci na dlugo. Moze czas, zeby u nas pojawialy sie takie przestrogi, a nie jakies zalosne 2 kreski zblizajace sie do przejazdu kolejowego - wielka mi kampania naszego kraju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie