Niektórzy chcieli uciec się do podstępu i poprzez oderwanie się od ziemi przelecieć nad przeciwnikami, niestety nikomu się ta sztuczka nie udała. A tak serio, to wyglądają te sytuacje niesamowicie - samochody (w niektórych przypadkach wydawałoby się dość ciężkie) odrywają się od ziemi jak piórko. Uświadamia to jakie tam niesamowite prędkości osiągają.
Miodna kompilacja:)
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
raczej nie przepadam za kompilacjami wypadków z zawodów sportowych, za mało ludzi w nich ginie:) Ale tak kompilacja jest spoko
@Winterstorm spoilery mają to do siebie że wystarczy lekko zachwiać aerodynamikę i zaczynają działać odwrotnie niż powinny,zwłaszcza przy takich prędkościach
@Winterstorm spoilery mają to do siebie że wystarczy lekko zachwiać aerodynamikę i zaczynają działać odwrotnie niż powinny,zwłaszcza przy takich prędkościach
podpis użytkownika
Htysz!
Jak zobaczyłem na początku mgłę i drzewa to myślałem, że kompilacja zacznie się od Smoleńska
.

Cytat:
jest i nasz Robercik
![]()
k🤬a... już myślałem, że Burneika będzie, a dopiero w 0:53 przypomniałem sobie, że przecież Kubica jeździ... co ten internet mi z mózgiem zrobił...
Mocna kompilacja. Każdy wypadek to mocne Jebnięcie normalnie miota nimi jak szatan:D