Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... A gdzie Zygzak McQueen? xD
Napełniają auta helem i potem sie dziwią...
Najbardziej emocjonujacy sport motorowy na swiecie. "O patrz beda skrecac w lewo, i uwaga nastepny zaket w lewo, i nie zgadniecie nastepny zaket w lewo"
konto usunięte
2012-12-08, 1:50
misiek, ile wyscigów nascar obejrzałęs do tej pory? a moze tylko czytales opinie pseudo znawców ?
Liczyłem na coś tego typu
nieprawda, czasami ścigają się w drugą stronę, wtedy są same zakręty w prawo, i tak to jest NASCAR, a na tym filmiku są też ujęcia z Grand-Am tam ścigają się na torach które mają zakręty w obie strony, i to nawet takie na których należy zwalniać...
konto usunięte
2012-12-09, 11:29
na ovalach też trzeba zwalniać...
nie zwalnia się chyba tylko na super speedwayach
konto usunięte
2012-12-09, 11:38
misiek899 napisał/a:
Najbardziej emocjonujacy sport motorowy na swiecie. "O patrz beda skrecac w lewo, i uwaga nastepny zaket w lewo, i nie zgadniecie nastepny zaket w lewo"
taa daa....
konto usunięte
2012-12-09, 12:19
@masabitumiczna Misiek nawiązywał do skeczu Jeffa Dunhama:
watch?v=ZT7_c2UY1Uk
1:30 i w jeszcze jdnym (chyba ze SWEET DADDY D) polecam obejrzeć.
konto usunięte
2012-12-09, 13:03
Co to za nutka leci w piosence? kojarzę ją lecz nie pamiętam jak się nazywała
w filmie*
Up@
Smushing Pupkins - today
konto usunięte
2012-12-09, 13:34