Najgorszy był ten ostatni kierowca, jechał tak nieostrożnie ze uderzył w niewinnego przechodnia i to kilka razy , jak mozna tak nieodpowiedzialnie jezdzić ja sie pytam
podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
Hehe najlepszy k🤬a człowiek z lasu wyszedł se z krzaków maseczkę mam to h🤬ja mi się może stać przeciez

Tego ostatniego to mógł przejechać w myśl zasady: chcącemu nie dzieje się krzywda.

OldMann napisał/a:
Najgorszy był ten ostatni kierowca, jechał tak nieostrożnie ze uderzył w niewinnego przechodnia i to kilka razy , jak mozna tak nieodpowiedzialnie jezdzić ja sie pytam
Dokładnie. Zamiast raz skutecznie jebnąć, to jeździ godzinę i ślad węglowy nabija
Chiński system ubezpieczeń społecznych musi być wspaniały, skoro prowokuje akcje jak ta ostatnia.
Ten ostatni to u siebie ma ksywkę Renta

podpis użytkownika
I bóg stworzył kobietę 669226292
HardyTwardy napisał/a:
Tego ostatniego to mógł przejechać
Nie mógł.
Widocznie nie miał kamerki, by moc bezkarnie rozjechać bandytę.
cos musi byc z ubezpieczeniami/odszkodowaniami u nich jesli tak kombinuja ryzykujac kalectwo , bo jak wielokrotnie widzielismy, jak ktos chce sie zabic to wie co wybrac, tiry, pociagi , wysokie pietra,
"Nie znają pojęcia, bezpieczeństwa drogowego"
Liczba mieszkańców tego kraju, zwalnia ze znania jakichkolwiek zasad bezpieczeństwa.
Liczba mieszkańców tego kraju, zwalnia ze znania jakichkolwiek zasad bezpieczeństwa.