👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja też mam tendencję do tycia i jako dziecko byłem gruby, ale w pewnym momencie zrozumiałem, że przegram swoje życie jak nie schudnę. W moim przypadku wystarczyło odstawić słodycze i słodzone napoje i zacząć się ruszać. Najpierw szybki spacer przeplatany z truchtem, później bieganie. Tak mi się to spodobało, że na początku schudłem aż za bardzo. Czułem, że mi czegoś brakuje, jak nie wyszedłem pobiegać i biegałem siedem dni w tygodniu. Trochę za dużo, bo nie dawałem organizmowi czasu na regenerację ale byłem uzależniony od tzw "runners high" (wygoglujcie to sobie, bo to niezła ciekawostka, to jest lepsze od palenia zioła). Teraz mam BMI w normie i nie przesadzam z treningami, ale jak patrze na tych obleśnych grubasów i pomyślę, że miałbym tak wyglądać to aż mi niedobrze.

Ja chodze jeszcze na siłownie ale głównie tam biegam
aczkolwiek jeśli chodzi o utrzymanie wagi to wystarczy sama dieta...

.:. napisał/a:
k18t, może jakieś fotki sprzed i po?
![]()
No właśnie żałuję że nie zrobiłem sobie zdjęć w samych gaciach zanim schudłem a w ubraniu to niewiele widać bo aż taki gruby nie byłem jak ludzie na tym filmiku, byłem po prostu otyły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie