👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A najlepsze jest to, że żaden z kolesi nie ma bladego pojęcia, że wspólnie zagrali taki jam.
Teraz powymyślali jakieś komplikacje o muzyce. Nie macie czego wrzucać. To jest SADOL a nie jak oni śpiewają czy grają!!!!!!!!!!

kyloziom napisał/a:
Teraz powymyślali jakieś komplikacje o muzyce. Nie macie czego wrzucać. To jest SADOL a nie jak oni śpiewają czy grają!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
już się tak nie podniecaj, że jesteś tu zarejestrowany, uwierz, nie jesteś tu nikim ważnym

"Niektórzy ludzie nie są w stanie poznać dobrej muzyki, nawet jeżeli ta podbiegnie do nich i kopnie ich w dupe..."
Frank Sinatra
Frank Sinatra

przezajebiaszcze. tylko autora brak. chętnie poznałabym inne takie stworki. jakby był ktoś zorientowany...

Kazdy kto zna sie choc troche na muzyce moze sie domyslac ile czasu zajelo to monterowi. Genialnie zmontowane, zadnych falszywych dzwiekow. Autor tego cuda ma swietny sluch i za duzo wolnego czasu. Oby wiecej czegos takiego
Dla mnie bomba.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie