Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bym sobie pojeździł na takim quadzie :/
misticdk, hihi, a ja sobie jeżdżę
Quad zajebista sprawa.
Posiadalem kiedys.
Jednak wazna rada:
Jesli juz chcesz sobie kupic, to radze wybierac w napedzie na 4 kola.
Zima w duzym sniegu za duzo nie pojezdzisz, juz nie wspomne o zrobieniu kuligu.
Jogurcik napisał/a:
misticdk, hihi, a ja sobie jeżdżę
Jakie woogle prawko trzeba mieć na takie cudo?
konto usunięte
2013-04-21, 14:39
Jeżdże na quadzie od 6 lat i nie jeżdże najwolniej bo conajmniej 70 po polnych drogach itp umiem jeździć na 2 kółkach i jakos nigdy tak nie zrobilem a uwierzcie mi nie jeden by się zesrał tak jeździć jak ja ;D
Cytat:
koziii3052
hmm
Jaki quad?
konto usunięte
2013-04-21, 18:14
lexus933 napisał/a:
hmm
Jaki quad?
Raptor 700 kolego ;D
konto usunięte
2013-04-21, 18:25
Kompilacja
Jesli masz zarejestrowanego Quada jako "pojazd inny" wystarczy prawo jazdy kat. B
Natomiast jesli chodzi o nowe przepisy, ktore obowiazuja od 18.01.2013r. to trudno mi powiedziec, czy owy pojazd mozna tak zarejestrowac.
misticdk, posiadam bez rejestracji (na chwilę obecną), ale wydaje mi się, że motocyklowe.
konto usunięte
2013-04-21, 20:48
Kat. B lub B1 zależy od mocy ( kw chyba ) lub pojemności.
przesrane prawko robić specjalnie na quada co ja bym dał żeby być farmerem:banany:
koziii3052 napisał/a:
Hmm
Na atvpolska nie masz zbytnio postów dotyczacych tego quada a co jest troche dziwne przy ciągłej eksploatacji
Także nie wciskaj kitu, zarób kup naucz sie jeździć a dopiero wtedy dopuszcza sie konkretna dyskusje.
Bo masz może nascie lat co przy tej pojemnosci łapki urwało by ci przy nasadzie