📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Jak ja kocham patrzeć jak tacy goście jak ten z 1:37-1:52 się trzaskają, aż się morda sama uśmiecha
Ciśnie się jakby wiózł babę do szpitala, a większość to tacy w moim wieku co to im tatuś autko pożyczył i szpan przed kolegami albo podwyższanie swojego ego.

te kompilacje nie skończą się nigdy...to cieszy... cieszy również ich postawa obywatelska, jak np. na 2:15...ruscy sobie pomagają..ciekawe jakby to u nas wyglądało

U Ruskich prawko dostają w gratisie do każdej butelki wódki więc nie ma się co dziwić, że oni tak jeżdżą

na koncu auto nowej generacji. reaguje na dzwiek 'stop maszyna'

Ja miałem w trasie podobną sytuacje taką jak z 1.07. Tyle że była podwójna ciągła i facet zaczął mnie wyprzedzać a przede mną wyrosła wielka dziura w jezdni, musiałem ją wyminąć prawie że zajeżdżając drogie wyprzedzającemu bo na pewno opona by tego nie zniosła co wiązało by się z dachowaniem (około 90 Km/h). Tutaj była wina troche tego czarnego samochodu bo nie zasygnalizował manewru wyprzedzania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie