📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala
Mazi118d napisał/a:
O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala
Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem
Połowa ludzi nie powinna mieć prawa jazdy, nie to żebym sam był święty ale pj powinno być przywilejem a nie niemal obowiązkiem bo wszyscy mają to ty też musisz, zda za 10 razem a potem często mamy okazję gościć takich na hardzie..
boo napisał/a:
Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem
Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła
przewodnik_elektryczny napisał/a:
Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła
Pare lat temu sie nacialem na ten syf. Kupilem w nocy, wcisnal mi na szybko do plecaka. Niby l'm a paczka wydrukowana na szybko i posklejana. Palic sie tego nie dalo a jak wrzucilem do ogniska to plomien mial dziwny kolor. Cale szczescie rzucilem palenie
No jest polski wątek fakt... gośc pada na ulice i odrazu policjant podbiega sciagnąć mu zegarek...
0:55- to koło było mu przeznaczone. Uciekł od czołówki to mu na dupę wskoczyło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie