Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
35i 2020-07-12, 15:12 9
Łap piwko za polski wątek.
Zgłoś
wins89 2020-07-12, 15:15 2
2.50 jest panderosa jak w filmie u pana boga za piecem
Zgłoś
Halman 2020-07-12, 15:16 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
35i 2020-07-12, 15:19 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mazi118d 2020-07-12, 16:27 1
O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala
Zgłoś
boo 2020-07-12, 16:40 5
Mazi118d napisał/a:

O ile mnie pamięć mnie myli to polpatus biegnie po ulicy Staszica w Lublinie i zapewne pracuje przy remoncie szpitala

Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem
Zgłoś
Kurwipikkolo 2020-07-12, 17:31 3
Połowa ludzi nie powinna mieć prawa jazdy, nie to żebym sam był święty ale pj powinno być przywilejem a nie niemal obowiązkiem bo wszyscy mają to ty też musisz, zda za 10 razem a potem często mamy okazję gościć takich na hardzie..
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-07-12, 18:02 4
boo napisał/a:

Biernackiego. Ciekawa okolica wiec moze wogole nie pracowac albo sprzedaje szlugi pod zamkiem

Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-07-12, 18:06 11
Zgłoś
boo 2020-07-12, 19:17 2
przewodnik_elektryczny napisał/a:

Nie kupujcie szlugów pod zamkiem na Ruskiej. Są profesjonalnie podrobione ale kręcone w stodole z najgorszego tytoniu i może je palić tylko ktoś z zaawansowanym rakiem gardła

Pare lat temu sie nacialem na ten syf. Kupilem w nocy, wcisnal mi na szybko do plecaka. Niby l'm a paczka wydrukowana na szybko i posklejana. Palic sie tego nie dalo a jak wrzucilem do ogniska to plomien mial dziwny kolor. Cale szczescie rzucilem palenie
Zgłoś
bredy75 2020-07-12, 20:08 2
No jest polski wątek fakt... gośc pada na ulice i odrazu policjant podbiega sciagnąć mu zegarek...
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2020-07-12, 21:17
0:55- to koło było mu przeznaczone. Uciekł od czołówki to mu na dupę wskoczyło.
Zgłoś
qwerq221 2020-07-13, 23:27
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-14, 17:15
Lublin moje miasto takie piekne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem