Szacuneczek dla gościa na wózku (4:18)
Zachował się lepiej, niż niejeden zdrowy, silny mężczyzna.
Na przykład tych dwóch, którzy stoją obok i obserwują sytuację

Na przykład tych dwóch, którzy stoją obok i obserwują sytuację

nie wszyscy są urodzeni cyganie- złodziejem trzeba się urodzić
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Chłosta publiczna to jest to czego im trzeba bo ręki c🤬jom nie ma co ucinać jeszcze by rentę popaprańcy dostali

Zawsze dam piwo za fail złodzieja i za jego złapanie.
Ps. Jestem za tym aby im up🤬lali ręce.
Ps. Jestem za tym aby im up🤬lali ręce.
Właśnie wracam z zakupów i zaliczyłem 3 markety (Biedronka,Aldi,InterMarche).
1.W biedronce ochroniarz wybiegł za młodą dziewczyna po czym kiedy ją załapał poszli do pokoju ochrony. (Niestety nie wiem co zaj🤬a)
2. Po tym jak wyszedłem z biedronki udałem się do InterMarche gdzie laska schowała do swojej torby (z tego co ochrona mówiła) jakieś 5kg mięsa
No myślałem że jebne.
Niestety ochrona dostała info od klientów zanim miłośniczka mięsa wyszła ze sklepu i niestety premii za złapanie złodzieja nie będzie xD
1.W biedronce ochroniarz wybiegł za młodą dziewczyna po czym kiedy ją załapał poszli do pokoju ochrony. (Niestety nie wiem co zaj🤬a)
2. Po tym jak wyszedłem z biedronki udałem się do InterMarche gdzie laska schowała do swojej torby (z tego co ochrona mówiła) jakieś 5kg mięsa

Niestety ochrona dostała info od klientów zanim miłośniczka mięsa wyszła ze sklepu i niestety premii za złapanie złodzieja nie będzie xD