Nie ma co się dziwić, że Velture nogę uj🤬i, patrząc po dwóch filmikach. Drugie spotkanie z bramą nie było szczęśliwe🫡 Przynajmniej mamy udokumentowane origin story.
goslaw3 napisał/a:
tych dwoch pedalow na koncu.... ja pier.....do odstrzalu
Czy ja wiem, wolałbym ich sp🤬olić że skarpy w dół. Ołów zawsze się przydaje na cz🤬chów.
Jakim trzeba być nieudacznikiem, by komuś cośzaj🤬 sprzed drzwi, nie wiedząc nawet, co jest w środku???
darayavahus napisał/a:
Jakim trzeba być nieudacznikiem, by komuś cośzaj🤬 sprzed drzwi, nie wiedząc nawet, co jest w środku???
Zaj🤬, to zaj🤬, ale tak się wyj🤬, że za rachunek ze szpitala to se hamerykański domek z kartonu by postawała, to jest mistrzostwo wszechgalaktyk 🤣
Baba od rowera ma niezły chwyt. Strach takiej dać c🤬ja w łapę 🤣
moi znajomi ukradli dywan w nocy ze sklepu zamówili bolta zawiózł ich do domu a za 10 minut juz psy były u nich na chacie ,poszli pierdzieć na 18 miesięcy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Dwóch pedałów na końcu dopełnia obraz zniszczenia białej cywilizacji.
[ Dodano: 2025-06-21, 16:18 ]
Ja z Lublina jestem,kilka podobnych historii wydarzyło się "obok mnie"
Ryjek z Królewskiej portfel w kiosku zgubił który okradał.
Poldek okradł sklep i z workiem fantów wbił do taksówki ...emerytowanego policjanta i chciał zapłacić kartonem papierosów.
A mój sąsiadka ukradł motocykl CZ 350 gdzieś pod miastem,stawiał go za garażami i policja znalazła.
Poszedł debil na komisariat "po swoją cezetke" tak że śmiało można mówić że żyjemy między debilami.
[ Dodano: 2025-06-21, 16:18 ]
brylant1412 napisał/a:
moi znajomi ukradli dywan w nocy ze sklepu zamówili bolta zawiózł ich do domu a za 10 minut juz psy były u nich na chacie ,poszli pierdzieć na 18 miesięcy
Ja z Lublina jestem,kilka podobnych historii wydarzyło się "obok mnie"
Ryjek z Królewskiej portfel w kiosku zgubił który okradał.
Poldek okradł sklep i z workiem fantów wbił do taksówki ...emerytowanego policjanta i chciał zapłacić kartonem papierosów.
A mój sąsiadka ukradł motocykl CZ 350 gdzieś pod miastem,stawiał go za garażami i policja znalazła.
Poszedł debil na komisariat "po swoją cezetke" tak że śmiało można mówić że żyjemy między debilami.