👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Spokojnie połowa z 2009. Kiedyś uwielbiałem takie kompilacje. Teraz na 9min nie widziałem może jednej
minuty ...

Co z tego, że dopiero marzec. Już mamy kompilacje "the best of 2010' a zanim się rok skończy będzie takich kompilacji tysiunc pińcet sto dziewińcet, z czego połowa filmików znana na długo przed 2010 rokiem.

Bo to jest kompilacja faili, które były sklejone w kompilacje i wrzucone w 2010. Stąd te 2010 w tytule chociaż to niewiele ma wspólnego.
Zagmatwane?
Sam nie ogarniam do końca ^^
Zagmatwane?

KU%#^%a to skąd tyle piw do jasnej ciasnej skoro to wszystko powtarzanie wciąż tego samego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie