Zapewne każdy chciałby mieć taki komputer w domu, ale nie każdy miałby na niego miejsce

Pecet przerobiony na Dreadnougt'a z gry Warhammer.
Mówi oraz posiada obracające się działko:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawi mnie na co to jest potrzebne Nędza

(((
konto usunięte
2010-08-08, 10:48
maj0nez napisał/a:
Ciekawi mnie na co to jest potrzebne Nędza
(((
Mając 55 lat, pewnie i tak nie zrozumiesz
konto usunięte
2010-08-09, 1:58
konto usunięte
2010-08-09, 13:43
konto usunięte
2010-08-09, 21:38
Jeżeli ktoś by chciał wiedzieć to muzyka z pierwszego filmiku to In Flames- Moonshield
jak rzekła młodziutka Cerro do króla Vridanka na ich pierwszej schadzce: âNiebrzydka rzecz, ale czy ma jakieś zastosowanie praktyczne?â
konto usunięte
2010-08-10, 1:47
@Przydupas
Uwierz nikt by nie chcial
konto usunięte
2010-08-10, 1:59
konto usunięte
2010-08-10, 2:07
A wie ktos jak sie nazywa muzyka z drugiego filmiku? Wystepuje ona tez w Battlefield Vietnam ;P
oleQ napisał/a:
A wie ktos jak sie nazywa muzyka z drugiego filmiku? Wystepuje ona tez w Battlefield Vietnam ;P
Uważaj, zaskoczę Cię.
Battlefield Theme
konto usunięte
2010-08-10, 6:40
No to rzeczywiscie mnie zaszokowales
Dzieki, szukalem tego od dawna.
konto usunięte
2010-08-10, 10:35
komputer anty wlamaniowy. Poczekam na takiego jak bedzie w mango
dźwięk tego działka brzmi jak mój zdezelowany wiatraczek
Zasięg tego dzieła = długość kabla 230V od kosiarki ogrodowej. Czekam na upgrade z silnikiem diesla i olejem frytkowym, choć zapewne do tego czasu skończy to jako baza pod same frytkownice.