zasłyszane w autobusie
Kobieta z reklamówką marki Biedronka:
-proszę mnie przepuścić, jestem taka schorowana.
Przeciętny obywatel:
- to proszę na zakupy do Biedronki jeździć ambulansem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-10-23, 23:10
sięciesz że to nie była twoja ciocia.
I taki "przeciętny obywatel" powinien wyłapać w dynie za głupkowate odzywki. To tak jak się do kogoś na ulicy zwrócić "przepraszam" w celu ominięcia go na ciasnym chodniku a w odpowiedzi słychać "nic nie szkodzi", krew się gotuje od słuchania takiego imbecyla. Ale niestety, dzisiejszy świat ogarnięty jest przez znieczulicę. Lać w mordę i patrzeć czy równo puchnie !
konto usunięte
2012-10-24, 8:54
super. nie spodziewałem się takiej puenty.
konto usunięte
2012-10-24, 9:09
hejcior napisał/a:
I taki "przeciętny obywatel" powinien wyłapać w dynie za głupkowate odzywki. To tak jak się do kogoś na ulicy zwrócić "przepraszam" w celu ominięcia go na ciasnym chodniku a w odpowiedzi słychać "nic nie szkodzi", krew się gotuje od słuchania takiego imbecyla. Ale niestety, dzisiejszy świat ogarnięty jest przez znieczulicę. Lać w mordę i patrzeć czy równo puchnie !
idź się uczyć ogarniętości i mierzenia jej poziomu od Dębskiego
A potem wszyscy zaczęli bić brawo, kierowca zatrzymał autobus i uściskiem ręki pogratulował pasażerowi ciętej riposty.
konto usunięte
2012-10-24, 12:32
@up
A żyli długo i szczęśliwie?
konto usunięte
2012-10-24, 13:41
@up
Tak, bo lubili anal.
konto usunięte
2012-10-24, 13:55
@up anal w hemoroidy to jest to!
konto usunięte
2012-10-24, 14:23
@up i nie plakales z bolu?
up
później*
cięte*
,,,,,,, - Masz jeszcze kilka przecinków, wstaw sobie.
hahahaha, smieje sie na glos, dobry zart, a teraz idz spac
konto usunięte
2012-10-24, 20:22
@UP a ja sie smieje w nieslyszalny sposob, i robie kamienna twarz.