Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Komunista vs antykomunista
konto usunięte • 2014-12-27, 1:01
Kim jest prawdziwy komunista?
To taki ktoś kto przeczytał dzieła Marksa i w nie wierzy

Kim jest antykomunista
To taki ktoś kto przeczytał dzieła Marksa i je zrozumiał
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-12-27, 1:44 1
A ty przeczytałeś?
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 11:52 7
Każdy cywilizowany naród powinien postawić sprawę jasno: komunizm jest najmniej wydajnym i najbardziej zbrodniczym ustrojem.
Zgłoś
Diggerx 2014-12-27, 14:12 10
Na Sadolu mamy piękny przykład takiego prawdziwego komunisty, a jest nim Dust Devil
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 15:08 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
p0lybius 2014-12-27, 16:36 3
Ronald Regan.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 17:06 5
Komunizm to najlepszy ustrój państwowy jaki stworzono, niestety nierealny do wdrożenia i utopijny. Nie ma szans za jego wprowadzenie, a każde państwo które próbuje zapada się gospodarczo i społecznie aż do upadku.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 17:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenzol 2014-12-27, 17:28 6
Kim jest lewak?
To taki ktoś kto nie przeczytał dzieła Marksa ale w nie wierzy.
Zgłoś
kuziol 2014-12-27, 17:38 3
No masz, znowu lewacko-prawacka gównoburza... a won w cholerę!
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 18:21
Kim jest prawicowiec?
To ktoś kto w życiu ogólnie nie wiele przeczytał, powtarza zasłyszane w rzeczy i próbuje podreperować swoje ego atakami na wszystkich innych
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-27, 18:32 11
Zgłoś
chetek 2014-12-27, 20:36 4
Kim jest komunista?

Kim nie jest komunista. Kim jest wódz zrodzony ze słonecznych promieni.
Zgłoś
Dziku11 2014-12-31, 16:58
Diggerx napisał/a:

Na Sadolu mamy piękny przykład takiego prawdziwego komunisty, a jest nim Dust Devil

Nie jednego komunistę tutaj macie, ja też choć ze swoimi poglądami się nie odnoszę. Ba nawet rodzinę mam o tradycjach komunistycznych bowiem Ojciec był w ZSMP a dziadek w PZPR i nie wstydzę się tego. A co do wątku to wydaje mi się, że w dupie autor był i gówno widział. A dzieł Marksa i Engelsa on nawet w bibliotece nie widział.
Zgłoś
keremere22 2014-12-31, 17:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem