Konto usunięte
2013-09-05, 21:12
Byl tu kiedys na sadolu artykul o gosciu, ktory byl wlascicielem jakiegos splachetka, przez ktory miala biec droga. Nie zgodzil sie, zatem panstwo wybudowalo droge dookola jego posesji. W tym strasznym komunistycznym rezimie uszanowali jego prawo do wlasnosci. Patrzcie panstwo... Pogadajcie z ludzmi, ktorzy byli w Chinach (ja niestety nie mialem tej przyjemnosci) zamiast chlonac zydowskie filmy.
@UP. Widziałem fotki i mogę potwierdzić jest to prawda. Nie ma co ukrywać Chiny korzystają z ustroju komunistycznego kiedy jest im wygodnie(Policja, cenzura, internet, wolność, kurs walut), ale reszta jest całkowicie objęta wolnym rynkiem.
No przyznam, że inaczej sobie te Chiny wyobrażałem... Wartościowy wywiad, dzięki
stalowyszczur, to chyba mój temat. Jednak należy dodać do niego że ten żółty pan się w końcu zgodził bo chyba zrozumiał że to jest idiotyczny pomysł tak mieszkać.
Konto usunięte
2013-09-07, 21:46
@up
No bo wygladalo to komicznie, nie sprecyzowalem ze droga biegla TUZ obok jego domu i wygladalo to jak wysepka na autostradzie

. Ale fakt faktem, nie przymusili go.
Konto usunięte
2013-09-07, 23:32
Zaraz Cię pojadą od lewaka, bolszewii i innych takich epitetów
Konto usunięte
2013-09-22, 16:18
panu widac ze sie podoba. wypadaloby zaprosic go na wczasy do ktoregos z obozu pracy, najlepiej takiego z ktorego wychodzi sie nogami do przodu, na furmance. pewnie zmienilby nieco zdanie
ciekawe czy on pracuje przez caly miesiac po 12 godzin dziennie, majac 1-2 dni wolnego w miesiacu. nie ma co wartosciowe zycie...
Konto usunięte
2013-12-13, 22:56
@mare30ks no tak bo lepiej siedzieć na dupie i nie żyć za swoje tylko za POŻYCZONE pieniądze od przyszłych pokoleń...
W socjalizmie życie jest takie proste...
mrMarek27, nie dyskutuj z nim w ten sposób bo nawet dla mnie fana kapitalizmu to on jego wypowiedź jest bardziej moralna niż twoja. Jak chcesz z nim gadać to zmuś go do podania realnych przykładów. Wtedy moralność jego postu straci sens bo traci pokrycie w realnych zdarzeniach.