Najlepsze, że koń go pod dom dowiezie, wujek mi kiedyś opowiadał, że zasnął schlany na wozie pod barem, a obudził się pod domem... i to ponoć niejednokrotnie..
Cytat:
Najlepsze, że koń go pod dom dowiezie, wujek mi kiedyś opowiadał, że zasnął schlany na wozie pod barem, a obudził się pod domem... i to ponoć niejednokrotnie..
Tak to jest jak się zapomni wyłączyć autopilota

Na wioskach taki koń jest bezkonkurencyjny w porównaniu z wszelkiego rodzaju moplikami, kaszlakami czy rozj🤬ymi ursusami na trzech kołach... pole zaorasz, do domu po pijaku odwiezie, a jak c🤬jowy urodzaj to i na kabanosy można przemielić

Koń to mądre i wdzięczne zwierzę. Warto na wsi ze dwa mieć, nawet jak się maszynami robi. Sama to radość, grosz z agroturystyki czasem wpadnie, a i naj🤬 się bezpiecznie można dwie wsie dalej.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

Pijany... pewnie machnął 100 ml tekili. Po grubszej imprezie tak mieszając podczas leżenia, chawtował by w multikolorze.
Traktor by go nie odprowadził.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
mazin napisał/a:
Semen Korczaszko i Jakub Wędrowycz daaawno takie rzeczy robili.
A wiesz nawet okolice gdzie wujek mieszka podobne

Tesla zamiast budować inteligentne samochody mogłaby w takim wypadku zająć się hodowlą inteligentnych koni.